Lyxig French Toast till Frukost [335 Kalorier]

French toast, kanske bättre känt som fattigare riddare, är för många en lyxig helgfrukost, men som innehåller väldigt mycket kalorier. Detta är till vis del sant, men går såklart att göra om så den blir hälsosammare, men minst lika god för dig som vill lyxa till det på helgerna med en extra god frukost.

Till 1 portion behöver du:

  • 2 st Ägg [160 kalorier]
  • 2 st skivor vitt bröd [160 kalorier]
  • Peppar
  • Walden Farms Syrup [5 kalorier]
  • Mjölk [10 kalorier]
  1. Börja med att knäcka båda äggen i en mindre skål där brödskivorna får plats, tillsätt en skvätt mjölk, och häll ner finmalen peppar. Rör sedan om detta så att äggen tillsammans med mjölken blandas ihop.
  2. Lägg i brödskivorna en åt gången, och dränk brödet i ägg och mjölkblandningen ordentligt.
  3. Värm upp stekpannan på strax över medelvärme och lägg ner de äggdrypta bröden. Stek varsin sida så att de får en gyllenbrun färg.
  4. När bröden fått sig en gyllenbrun färg, är det dags att lägga upp på tallriken och hälla över Walden Farms sirap i önskad smak. Det går givetvis också alldeles utmärkt att tillsätta bär såsom blåbär, hallon eller någon annan favorit, ifall du hellre föredrar det. Tänk dock på att bär eller annan frukt istället för Walden Farms sirap adderar extra kalorier, som vi inte tagit till hänsyn till.

Svårare än såhär behöver det inte vara, och inte heller är det speciellt kaloririkt heller. Det är helt enkelt en perfekt frukost att unna sig och familjen på helgen, när frukosten kan avnjutas lugnt med en kopp kaffe.

Waldens Farms Syrup är en favorit för många som är noga med sina kalorier, eftersom att kalorierna ligger mellan 5-10 per 100 gram, alltså i princip obefintligt. Nedan kommer tre stycken favoriter som hade fungerat alldeles utmärkt till denna underbara frukost!

Walden Farms sirap med smak av blåbär.

9894 004 walden farms blueberry syrup 355ml
Köp produkten på Gymgrossisten.com

Walden Farms sirap som är till för pannkakor.

9894 002 walden farms pancake syrup 355ml
Köp produkten på Gymgrossisten.com

Walden Farms sirap med smak av choklad.

9894 001 walden farms chocolate syrup 355ml
Köp produkten på Gymgrossisten.com