Om Oss

Vi har skapat den här sidan i syfte att utbilda mer folk inom hälsa! Det innebär att vi vill lära er grunderna om kosten, övningarna på gymmet och allt där emellan. Vi kommer även gå in på mer avancerade områden ibland – studier och forskning bland annat. Så välkomna hit och hoppas ni gillar sidan lika mycket som Vi!

 “Just like in bodybuilding, failure is also a necessary experience for growth in our own lives, for if we’re never tested to our limits, how will we know how strong we really are? How will we ever grow?”

– Arnold Schwarzenegger

Fitness är ett val varje dag.

Jag som grundat denna sida startade min karriär inom fitness väldigt sent. När jag fyllde 25 kände jag att nu måste jag ta tag min kropp. Var inte överviktig, men lönnfet. Var inte nöjd med min kropp kan man säga. Ont i knän och axlar bland annat så kände jag att det var på tiden att börja göra något åt det. Man vill ju kunna leka med sina barn och barnbarn som kommer i framtiden.

Nu efter mer än 5 år inom träning har jag lärt mig massor. Ser väldigt många på gym och på nätet som pratar om träning och utför övningar fel.
Det är tyvärr vanligt att se ”PTs” göra skrämmande saker med sina klienter.
De pressar dem att göra PBs utan att formen är korrekt. Som om vikten på stången avgör hur bra PT man är.

Så efter allt man sett kom jag på att skapa en sida där korrekt information, bra tips och nyttiga recept finns tillgängligt gratis för folket som söker efter det.

Jag skriver de flesta artiklarna själv. Det kommer hända att frilansade skribenter blir inhyrda för vissa artiklar.

SamarbetspartnersCasall
Fitnessguru
Sporttema