Om Oss

Jag har skapat den här sidan i syfte att utbilda och informera mer folk inom hälsa och träning! Det innebär att jag vill ge er chansen att lära er grunderna om kost, övningarna på gymmet och hur du ska förbättra din vardag, hur du är mer aktiv och får ett hälsosammare liv och allt där emellan. Jag kommer även gå in på mer avancerade områden ibland – studier och forskning bland annat. Så välkomna hit och hoppas ni gillar sidan lika mycket som Jag!

 “Just like in bodybuilding, failure is also a necessary experience for growth in our own lives, for if we’re never tested to our limits, how will we know how strong we really are? How will we ever grow?”

– Arnold Schwarzenegger

Fitness är ett val varje dag.

Mer Om Mig

5 års utveckling inom hälsa och fitness/träning.
5 år mellan bilderna men samma keps! ;P

Jag som startat denna sida startade min träningsresa inom fitness/hälsa väldigt sent. När jag fyllde 25 kände jag att nu måste jag ta tag i min kropp och hälsa. Var inte överviktig, men lönnfet. Var inte nöjd med min kropp kan man säga. Ont i knän, axlar och andra leder så kände jag att det var på tiden att börja göra något åt det. Jag vill ju kunna leka med mina barn och barnbarn som kommer i framtiden.

Nu efter mer än 5 år inom träning har jag lärt mig massor. Ser väldigt många på gym och på nätet som pratar om träning och utför övningar fel.
Det är tyvärr vanligt att se ”PTs” göra skrämmande saker med sina klienter, där dem förespråkar träning och hälsa men får sina klienter att utöva övningar med horribel form och ökar riskerna för skador.
De pressar dem att göra PRs utan att formen är korrekt. Som om vikten på stången avgör hur bra PT man är.

Så efter allt man sett kom jag på att skapa en sida där bättre information, bra tips och nyttiga recept finns tillgängligt gratis för folket som söker efter det.

Jag skriver de flesta artiklarna själv. Det kommer hända att frilansade skribenter blir inhyrda för vissa artiklar.