Smidig skylt till din idrottsverksamhet

Har du någon slags gym- eller idrottsverksamhet och är på jakt efter de mest passande skyltarna? Perfekt – då har vi något som vi vill tipsa dig om!

Den flexibla griffeltavlan

Ett oerhört bra val när det gäller att välja en smidig skyltning till den här formen av verksamhet är en griffeltavla. Utbudet av griffeltavlor i olika utföranden är enormt och du kommer garanterat att hitta just den eller de griffeltavlor som passar dig och din verksamhet allra bäst. Det här är skyltar som ger dig möjligheten att enkelt och snabbt byta ut information, som exempelvis förmånliga erbjudande på gymkort lagom till det nya året börjar! Ställ dem som gatupratare utanför din träningslokal för att locka in kunder med fina erbjudanden som gör att man gärna vill investera i sin hälsa. De passar även mycket bra till att hänga upp på väggen eller ställa på andra lämpliga ställen inne på gymmet. Här har du ett utomordentligt bra sätt att snabbt ge dina kunder information om vad din verksamhet har att erbjuda. Handskrivna skyltar ger ett personligt, hemtrevligt och välkomnande intryck – dina kunder kommer att känna sig välkomna och väl mottagna på din anläggning.

Olika mått

Griffeltavlor har många fördelar, bland annat att de är enkla att göra rent. Det här är en anledning till att de verkligen gör sig alldeles perfekta till information samt kampanjer. Om du vill förmedla information som ändras ofta är griffeltavlor således det givna valet. Just på den här sorten av verksamheter är det smidigt att snabbt kunna ändra och uppdatera budskapen i löpande takt.


Du hittar griffeltavlor i alla möjliga storlekar. Välj griffeltavla efter var du ska placera den och vilket budskap som du vill förmedla. Menytavlor finns i tre storlekar, medan skrivtavlor till vägg finns i ett stort antal olika mått och varierande former. Toppsäljarna är 60 x 80 centimeter och 56 x 150 centimeter.

t?a=1098486358&as=1588450390&t=6&tk=1